Over

Deze winkel is ontstaan om de Wandkalender Waddenland 2022 te verkopen. De opbrengst van deze kalender gaat geheel naar Doeeenswad. Doeeenswad, van Nienke Dijkstra opgericht zet zich in voor een structurele aanpak van de plasticsoep in de Waddenzee.

Je kan winnen:

Win een kalender en juten jutzakje: Plaats op instagram een foto van jezelf op het wad met ingezamelde plasticsoup #doeeenswad Einen Kalender und ein Jutesäckchen gewinnen? Gewinnen kann, wer ein Foto von sich beim Plastiksammeln im Watt veröffentlicht #doeeenswad

De foto's 60 x40, geprint op alu Dibond zijn van de fotografe Johanna Varner. Het oude middeleuwse landschap tussen Groningen en Schiermonnikoog is sinds 10 jaar haar hoofdthema.

De Solo Cd is op het wad ontstaan en verbind wadgeluiden met de cellocomposities van Johanna Varner.

Waddenkalender 2021

Foto

Magische nevel boven het land, dampende sloten, gouden spiegelingen in het water en het strijklicht van de ochtendzon. De bijzondere foto's van Johanna Varner voeren ons in een andere, mythische wereld die niet van deze tijd lijkt.

Kalender

De opbrengst van deze kalender gaat geheel naar Doeeenswad. Doeeenswad, van Nienke Dijkstra opgericht zet zich in voor een structurele aanpak van de plasticsoep in de Waddenzee.

Muziek

Johanna Varner is een oostenrijkse celliste en componiste.Haar mythische composities en improvisaties zijn geinsprereerd door de oude middeleeuwse landschap van de waddenkust.

Mijn verhaal

Het idee van dezze fijne online winkel is ontstaan om Doeeenswad met een Waddenkalender te steunen en het voor klanten makkelijker te maken , de kalender en foto's van mij te kopen.